Steinberg Armaturen Nederland

Steinberg, opgericht in 2002, is een fabrikant die moderne, luxe kranen en accessoires vervaardigd. Daarbij wordt goed gekeken naar toekomstige trends in architectuur die design en visie in de badkamer mogelijk maken. 

Met elegant modern design, state-of-the-art technologie en hoogwaardige materialen heeft de onderneming een goede positie in de sanitaire branche ingenomen. Hoewel alle producten stijlvol zijn en gericht op de hedendaagse tijdgeest, kan men ook nog steeds rekenen op klassieke elementen. Steinberg gaat op zoek naar trends en inspiratie over de hele wereld. Deze worden geanalyseerd, uitgewerkt en aangepast aan de Steinberg normen. Het product portfolio is gegroeid tot veertien mix series voor de badkamer en keuken. Een aantal producten heeft zelfs toonaangevende awards gewonnen, allemaal ‘made in Germany’. 

Naast bijzondere ontwerpen, onder andere door samenwerking met bekende productdesigners, vertegenwoordigen de producten ook een uitstekende kwaliteit, die regelmatig is getest en gecontroleerd in zowel interne als externe laboratoria. 

Alle producten zijn ontworpen uit hoogwaardige materialen, zoals solid-verchroomd messing en matglas. Steinberg is een betrouwbaar merk met innovatieve producten en een vanzelfsprekende service. Steinberg, badkamercultuur in optima forma!

website:  www.steinberg-armaturen.de

Steinberg dealers vinden

Dealers Drenthe

Dealers Flevoland

Dealers Friesland

Dealers Gelderland

Dealers Groningen

Dealers Limburg

Dealers Noord-Brabant

Dealers Noord-Holland

Dealers Overijssel

Dealers Utrecht

Dealers Zeeland

Dealers Zuid-Holland